SPERRET AV: Politiet pågrep i 19-tida en mann på denne adressen, der tre mennesker en time tidligere var funnet døde. Foto: Mathias Johansson/Sundsvalls tidning
SPERRET AV: Politiet pågrep i 19-tida en mann på denne adressen, der tre mennesker en time tidligere var funnet døde. Foto: Mathias Johansson/Sundsvalls tidningVis mer

Søskenpar funnet drept hjemme hos seg selv

Funnet døde med ukjent mann i Härnösand. 60-åring pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det er to søsken tidlig i tenårene - ei jente og en gutt - og en uidentifisert mann som er drept. En 60 år gammel mann er pågrepet på åstedet, et bolighus sentralt i Härnösand, øst i Sverige.

De tre var blitt utsatt for kraftig vold.

Tre drap- I 18-tida i dag fikk politiet melding om at tre personer var funnet livløse i et bolighus. Da vi ankom stedet fant vi tre livløse personer, opplyser Hans Björner ved Väster-Norrland-politiet til Dagbladet.

- Alle tre bar preg av å være utsatt for vold, og skadene var av en slik art at det ikke er noen tvil om at det er årsaket av en annen, sier Björner.

- I 19-tida pågrep vi en mann i 60-åra som er siktet for tre drap. Vi pågrep denne mannen i forbindelse med åstedet, under slike omstendigheter at vi har skjellig grunn til mistanke. Våre krimteknikere jobber nå på åstedet. Vi går også fra dør til dør i nabolaget.

Barnas hjem- Er den siktede hjemhørende på adressen?
- Nei.

- Hvilken tilknytning har den siktede til de tre drepte?
- Det kan jeg ikke si noe om på det nåværende tidspunkt. Barna var hjemhørende på åstedet.
- Er de pårørende blitt underrettet?

- Moren er blitt underrettet, sier Björner.

Ifølge Expressen var det en anonym tipser som ringte politiet og fortalte om ugjerningen.

Dagbladet kommer med mer.