Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søskenpar funnet i god behold

Funnet på skole i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like etter klokka 07.00 i morges ble det savnede søskenparet i Leirvik på Stord funnet. De skal være i god behold.

Søskenparet ble funnet på en skole.

- Begge har vært innendørs og er derfor i god behold. De blir tatt inn til lensmannskontoret og vi skal forsøke få en historie ut av de, sier operasjonsleder Terje Heldal til TV 2.

Lensmann Odd Harald Hovland på Stord sier til Dagbladet at den lille jenta og gutten var hos en kamerat i går ettermiddag og kveld. Da de forlot kameraten gikk de tilbake til Leirvik skole.

- De sier at de fant en åpen dør, at de gikk inn og at de har hatt det bra der. De har vært i forskjellige rom på skolen, har spilt data, har funnet mat og har sovet litt. De har ikke lidd noen fysisk overlast der i natt slik vi fryktet om de hadde vært ute, sier Hovland. Barnas mor er nå sammen med dem på lensmannskontoret på Stord.

Den elleve år gamle gutten startet en liknende leteaksjon da han stakk av fra hjemmet i fjor. Han ble da seinere funnet i god behold. Flere ganger siden skal han også ha rømt hjemmefra, ifølge bt.no.

Store letemannskaper, inkludert et femtitalls personer, sju hunder og Sea King-helikopter, har søkte forgjeves gjennom natten etter en gutten (11) og jenta (8) som ble meldt savnet i Leirvik på Stord i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media