Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søskenpar på seks og elleve år savnet på Stord

Er ikke sett siden 16-tida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et søskenpar, ei jente på seks år og hennes elleve år gamle bror, er savnet på Stord i Hordaland.

Sist sett på SFO De to er ikke sett siden i ettermiddag, da var de på Leirvik skole. Det var familien som meldte dem savnet.

- Barna ble sist sett da de forlot skolefritidsordningen (SFO) rundt klokka 15.40. Nå jobbes det med etterretning - å skaffe til veie mest mulig informasjon, sier Ove Frøland, redningsleder ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til Dagbladet.

- Vi er bekymret for dem, sier Trond Friberg, operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, til Dagbladet.
 Store frivillige letemannskaper er mobilisert for å starte søk i Leirviks-området.

- Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder er i ferd med å bli utkommandert, sier operasjonsleder Friberg.

Ikke helikopter Det er foreløpig ikke aktuelt å sette inn helikopter i letingen, fordi den i første omgang pågår i et boligområde og letemannskapene trolig kan jobbe mer effektivt uten.

- Men vi vil vurdere dette fortløpende etter hvilken informasjon politiet får inn når saken nå er kjent gjennom media, sier redningsleder Frøland.

Søskenparet har sørøstasiatisk utseende og er hjemmehørende i Leirvik. Politiet tror ikke forsvinningen skyldes familieforhold eller noe kriminelt.

Politiet ber folk som kan ha opplysninger om de to savnede barna, om å melde fra på telefonnummer 02800.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media