SIKTET: Søsteren og dattern til mannen som er siktet for å ha drept en mann på Mørkved i Bodø er nå siktet for medvirkning til drapet. Foto: Geir H. Olsen/AB24
SIKTET: Søsteren og dattern til mannen som er siktet for å ha drept en mann på Mørkved i Bodø er nå siktet for medvirkning til drapet. Foto: Geir H. Olsen/AB24Vis mer

Søster og datter siktet for drap

Har sittet hemmelig fengslet i 14 dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Søsteren og datteren til mannen som er siktet for å ha drept, Ole Aamodt på Mørkved 6. juli år, er siktet for medvirkning til drapet, det skriver Avisa Nordland.  Begge tilhører et rusbelastet miljø og drapsvåpenet skal allerede være funnet.

Uskyldig Datteren til den siktede, en kvinne i 20-åra, ble i torsdag framstilt med begjæring om ytterligere ei uke i varetekt. Dette ble imidlertid avvist av retten og datteren ble løslatt.

— Min klient avviser beskyldningene fullstendig. Hun forklarer at hun ikke var til stede da drapet skjedde, sier forsvareren hennes, Tor Haug.

Søsteren til den siktede samtykket til å sitte enda ei uke i varetekt. Hun ble først representert av advokat Finn Ove Smith, men har  byttet forsvarer og blir nå representert av Ole Martin Paulsen.

Mistanke — Jeg har foreløpig ingen kommentar i saken, sier politiadvokat Bjarte Walla som representerte politiet under fengslingen av datteren.
 
Ingen av de tre kjenner til de andres forklaringer og ifølge Avisa Nordland, skal disse forklaringene sprike. Det har gitt politiet grunn til mistanke.

Salten tingrett var i de første fengslingsrundene ikke villige til å fengsle verken søsteren eller datteren. Hålogaland lagmannsrett ga imidlertid politiet medhold.