Søster til drapstiltalt overfalt vitne

Søsteren til en av de tiltalte for det såkalte Åsane-drapet var blant de fire ungdommene som mandag kveld overfalt et av påtalemyndighetens hovedvitner i drapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kvinnen i 30 årene ble påført mindre skader av inntrengerne, og ble brakt i ambulanse til legevakten i Bergen i går kveld. Kvinnens leilighet ble også ramponert av de fire personene i 20-årene, skriver Bergensavisen.

Den unge kvinnen som ble overfalt i sin egen leilighet mandag kveld, er et av aktoratets sentrale vitnene i saken mot de tre som er tiltalt for drapet på oljearbeider Øyvind Bjarte Madsen natt til 19.april i fjor.

Søster gikk til angrep

Nå viser det seg at en av jentene som deltok i overfallet, er søster til en av de tiltalte i saken.

Kvinnen ble banket opp av de fire inntrengerne og måtte til behandling på legevakten etter overfallet. Hun ble ikke alvorlig skadet. De fire raserte også leiligheten til kvinnen. Ungdommene ble pågrepet av politiet uten dramatikk. De forklarte seg tirsdag i politiavhør.

Det var offeret som selv meldte fra om overfallet i sin egen leilighet. Politiet rykket ut til blokkleiligheten i Myrdalskogen i Bergen. Iført skuddsikre vester og værpnet med køller gikk politiet inn, og pågrep to menn og to kvinner.

Alle de fire som ble pågrepet mandag kveld, to unge kvinner og to unge menn, blir tirsdag framstilt for varetektsfengsling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer