Brian Laundrie og Gabbie Petito

Søsteren: - Ville angitt ham

Brian Laundrie er sporløst forsvunnet. Nå uttaler søsteren seg.

MYSTERIE: Brian Laundrie og Gabrielle Petitio. Foto: NTB
MYSTERIE: Brian Laundrie og Gabrielle Petitio. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Instagram-eventyreren Gabby Petito ble meldt savnet 11. september, før hun åtte dager seinere ble funnet død i nasjonalparken Wyoming's Bridger-Teton. FBI mener at hun ble drept.

Forloveden Brian Laundrie har vært savnet i flere uker. Han er siktet for å benytte seg av to bankkontoer som ikke tilhører ham mellom 30. august og 1. september, og omtales «en person av interesse» i forbindelse med drapssaken.

Beskjed til broren

Foreldrene Chris og Roberta Laundrie har hele veien uttalt at de ikke aner hvor sønnen er, men håper han blir funnet av FBI. Nå uttaler også søsteren Cassie seg i et eksklusivt TV-intervju med ABCs «Good Morning America».

- Jeg vet ikke hvor broren min er, hadde jeg gjort det ville jeg angitt ham til politiet. Jeg vil be broren min om å stå fram og få oss ut av dette forferdelige rotet, sier hun i intervjuet.

Laundrie og Petito reiste USA på tvers i Petitos hvite Ford Transit denne sommeren, og dokumenterte reisen i sosiale medier.

1. september returnerte Laundrie til foreldrenes hjem i Florida, alene med den hvite bilen, ifølge myndighetene. 10 dager seinere ble Petito meldt savnet av sin familie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.