Brian Laundrie og Gabbie Petito

Søsteren: - Ville angitt ham

Brian Laundrie er sporløst forsvunnet. Nå uttaler søsteren seg.

MYSTERIE: Brian Laundrie og Gabrielle Petitio. Foto: NTB
MYSTERIE: Brian Laundrie og Gabrielle Petitio. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Instagram-eventyreren Gabby Petito ble meldt savnet 11. september, før hun åtte dager seinere ble funnet død i nasjonalparken Wyoming's Bridger-Teton. FBI mener at hun ble drept.

Forloveden Brian Laundrie har vært savnet i flere uker. Han er siktet for å benytte seg av to bankkontoer som ikke tilhører ham mellom 30. august og 1. september, og omtales «en person av interesse» i forbindelse med drapssaken.

Beskjed til broren

Foreldrene Chris og Roberta Laundrie har hele veien uttalt at de ikke aner hvor sønnen er, men håper han blir funnet av FBI. Nå uttaler også søsteren Cassie seg i et eksklusivt TV-intervju med ABCs «Good Morning America».

- Jeg vet ikke hvor broren min er, hadde jeg gjort det ville jeg angitt ham til politiet. Jeg vil be broren min om å stå fram og få oss ut av dette forferdelige rotet, sier hun i intervjuet.

DRAMA: En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Laundrie og Petito reiste USA på tvers i Petitos hvite Ford Transit denne sommeren, og dokumenterte reisen i sosiale medier.

1. september returnerte Laundrie til foreldrenes hjem i Florida, alene med den hvite bilen, ifølge myndighetene. 10 dager seinere ble Petito meldt savnet av sin familie.

- Jeg skulle ønske han hadde kommet til meg den dagen, for da tror jeg ikke vi hadde sittet her i dag, sier søsteren i intervjuet.

STANSET: Politiet har offentliggjort denne videoen av Gabby Petito (22) og kjæresten Brian Laundrie (23). De ble stanset av politiet i Arches National Park i Utah 12. august. Én måned seinere ble Gabby meldt savnet. Video: AP. Vis mer

- Ingen tegn

Hun traff ham selv sist 6. september på en familiesammenkomst, og forteller hun har samarbeidet med politiet etter at broren ble meldt savnet.

- Det var ingenting spesielt, ingen tegn på et farvel. Jeg bekymrer meg for ham, og håper han har det bra. Men jeg er også sint, og vet ikke hva jeg skal tro.

Hun sier også at hun føler sorg over tapet av Gabby Petito, og har empati med hennes familie.

- De fortjener svar, konkluderer hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer