Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søsteren snakker ut om dødsfrieriet

- Han ønsket veldig å overraske henne med dette frieriet.

DRUKNET: Steven Weber og kjæresten Kenesha Antoine bodde på en luksus-undervannshytte i Tanzania da alt gikk galt. Video: Privat Vis mer

I forrige uke druknet amerikanske Steven Weber etter at han hadde fridd til sin kjæreste Kenesha Antoine mens han fridykket.

Antoine filmet frieriet. Iført dykkermaske og svømmeføtter fridykket Weber ved undervannshytta de to bodde i. Han presset en håndskrevet lapp opp mot hyttevinduet.

- Jeg kan ikke holde pusten lenge nok til å fortelle deg alt jeg elsker ved deg, men … alt jeg elsker det elsker jeg bare mer for hver dag som går, sto det på lappen som Weber holdt opp før den tragiske ulykken inntraff.

Planlagt lenge

Det var et frieri som hadde blitt planlagt i lang tid, ifølge Webers søster, Mandy Weber Hoffman.

- De hadde planlagt denne turen i nesten ett år, og så veldig fram til den. Vi visste at han ønsket å fri til henne og han bestemte seg for at dette var et vidunderlig tidspunkt å gjøre det på. Dette var deres livs reise, og han ønsket veldig å overraske Kenesha med dette frieriet, sier Hoffman til CNN.

Men noe gikk altså galt. Kjæresten beskrev frieriet og den tragiske utgangen der kjæresten aldri kom opp igjen i live i et innlegg på Facebook.

«Ingen ord kan beskrive den fantastiske sjelen til Steven Weber. Du var et lys for alle som møtte deg».

«Du kom aldri opp fra dypet, så du fikk aldri høre svaret mitt: 'Ja! Ja! En million ganger, ja, jeg vil gifte meg med deg».

De to bodde i en trehytte på sjøen, 250 meter fra land, der blant annet soverommet er under havoverflaten.

HYTTE: Kjæresteparet bodde i en hytte på feriestedet The Manta Resort, der deler av hytta, blant annet soverommet, er under vann. Foto: Genberg Art Uw Ltd / Jesper Anhed / REX / NTB scanpix
HYTTE: Kjæresteparet bodde i en hytte på feriestedet The Manta Resort, der deler av hytta, blant annet soverommet, er under vann. Foto: Genberg Art Uw Ltd / Jesper Anhed / REX / NTB scanpix Vis mer

Vet ikke hva som skjedde

Etter frieriet gikk Antoine opp til hyttetaket for å møte og omfavne kjæresten, men han kom aldri opp, forteller den avdøde mannens søster.

- Vi vet ikke om han ble skadet på veien opp, om han slo hodet mot noe eller om han fikk hjerteinfarkt. Vi kjenner ikke alle detaljene ennå, utover at han druknet, sier Hoffman, som beskriver broren som en av de mest uselviske personene hun noen gang har møtt.

- Som dere kan forestille dere så har det vært søskenrivaleri hele livet, men han fikk meg alltid til å le. Hver gang han kom inn i et rom så hadde han et smittende smil og han har en humoristisk sans som ingen andre, sier søsteren.

- Han er en vakker sjel og vi kommer til å savne ham veldig.

Feriestedet hvor paret oppholdt seg bekrefter at Weber døde på tragisk vis mens han fridykket utenfor undervannsrommet, skriver BBC

- Det er forferdelig å måtte informere om den forferdelige ulykken som skjedde på The Manta Resort torsdag 19. september, sier Matthew Saus, sjef for undervannshytta til nyhetsbyrået, og understreker at der er «rystet etter dødsfallet».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling