Søstrene Hermine (44) og Celina Midelfart (42) fikk begge sprengt bort svaberg ved hytta

Bare lillesøster hadde tillatelse, men nå får også Celina kjeft.

PORTØR:  For å bygge badebasseng i tilknytning til den nyoppførte hytta si, måtte Celina Midelfart sprenge svaberg i Portør i Kragerø. Det hadde hun tillatelse til, i motsetning til hennes søster Hermine Midelfart, som sprengte svaberg ved hytta si ved Tjøme i Vestfold. Her et bilde av Celina Midelfarts nyoppførte hytte. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
PORTØR: For å bygge badebasseng i tilknytning til den nyoppførte hytta si, måtte Celina Midelfart sprenge svaberg i Portør i Kragerø. Det hadde hun tillatelse til, i motsetning til hennes søster Hermine Midelfart, som sprengte svaberg ved hytta si ved Tjøme i Vestfold. Her et bilde av Celina Midelfarts nyoppførte hytte. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRAGERØ (Dagbladet): For drøye to uker siden ble den eldste av Midelfart-søstrene Hermine Midelfart, ifølge Tønsbergs Blad, truet med politianmeldelse og bøter etter at byggefirmaet hun og mannen hennes leide inn for å oppføre en ny hytte på en øy i Tjøme, sprengte svaberg uten tillatelse fra kommunen.

Nå får også søsteren og finanskvinnen Celina Midelfart kritikk for å ha sprengt svaberg på tomta hvor hennes nye luksushytte i Portør i Kragerø er oppført.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer