PORTØR:  For å bygge badebasseng i tilknytning til den nyoppførte hytta si, måtte Celina Midelfart sprenge svaberg i Portør i Kragerø. Det hadde hun tillatelse til, i motsetning til hennes søster Hermine Midelfart, som sprengte svaberg ved hytta si ved Tjøme i Vestfold. Her et bilde av Celina Midelfarts nyoppførte hytte. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
PORTØR: For å bygge badebasseng i tilknytning til den nyoppførte hytta si, måtte Celina Midelfart sprenge svaberg i Portør i Kragerø. Det hadde hun tillatelse til, i motsetning til hennes søster Hermine Midelfart, som sprengte svaberg ved hytta si ved Tjøme i Vestfold. Her et bilde av Celina Midelfarts nyoppførte hytte. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSENVis mer

Søstrene Hermine (44) og Celina Midelfart (42) fikk begge sprengt bort svaberg ved hytta

Bare lillesøster hadde tillatelse, men nå får også Celina kjeft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

KRAGERØ (Dagbladet): For drøye to uker siden ble den eldste av Midelfart-søstrene Hermine Midelfart, ifølge Tønsbergs Blad, truet med politianmeldelse og bøter etter at byggefirmaet hun og mannen hennes leide inn for å oppføre en ny hytte på en øy i Tjøme, sprengte svaberg uten tillatelse fra kommunen.

Nå får også søsteren og finanskvinnen Celina Midelfart kritikk for å ha sprengt svaberg på tomta hvor hennes nye luksushytte i Portør i Kragerø er oppført.

Celina Midelfart hadde imidlertid tillatelse til å sprenge i svabergene rundt hennes nybygde hytte. Sprengningsarbeidet ble gjort for å anlegge et badebasseng, bare et steinkast unna sjøen.

- Viktig å stoppe

En hyttenabo i Portør er blant dem som reagerer på de irreversible miljøkonsekvensene, og mener kommunen aldri burde ha gitt Midelfart og hennes samboer Tor Olav Trøim, milliardæren John Fredriksens tidligere høyre hånd, tillatelse til å sprenge i berget rundt hytta.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn