Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søt og syrlig frekkis fra Gina G

Hun sa plent nei da Playboy la millionene på bordet for å lokke henne til nakenposering i verdens største pornoblad. Men tre ut av tangaen for å la seg smøre inn med sjokolade fra topp til tå, det gjør EuroSong-blomsten Gina G gjerne når hun nå lanserer sitt debut-album, «Fresh».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er god nok til å spise opp, ler Gina G når hun skal forklare det mildt sagt dristige coverbildet.

Nærmere et år etter sin mildt sagt lårkorte opptreden i EuroSong-finalen i Oslo Spektrum, er hun fortsatt en het potet i det internasjonale popsirkuset.

Mens den irske vinneren fra Oslo, Eimear Quinn, på sedvanlig Grand Prix-vis har forsvunnet i det store intet etter sin triumf, har Gina G solgt over to millioner eksemplarer av sangen som brakte henne en ussel sjuendeplass den 18. mai i fjor, «Ooh Aah... Just A Little Bit».

Sans for det pikante

Dermed kan Gina G melde seg inn i den eksklusive klubben som heter «Grand Prix-deltakere med internasjonal suksess». Abba og Celine Dion er andre «medlemmer»...

Gina G har til og med klart å innta det amerikanske markedet med sin lette dance-pop. Nå er det klart for album-lansering, en lansering Gina på ingen måte benytter til å legge av seg sitt sexfikserte image.

- Jeg liker å tøye grensene, å gjøre pikante ting som ikke har vært gjort før. Men det må gjøres med humor og gjerne med litt selvironi.

- Coveret på den nye plata di er ganske heftig. Er det virkelig sjokolade du er smurt inn med?

- Ja, det er en form for sjokoladesaus. Jeg smurte meg inn sjøl - med litt hjelp... Det var egentlig mye mer vrient å få sausen av enn å få den på.

- Eh, det ser ikke ut som du har på deg så mye klær under sjokoladen. Er du helt naken, eller?

- Hm, jeg vet svaret, men du må nok finne det selv, svarer hun lekent.

Ubehagelig tilbud

Gina G virker å være rimelig hemningsløs i forhold til eget sexy image, men det er likefullt hun som bestemmer hvor grensene skal gå. Grensen går ved nakefotografering i for eksempel Playboy.

- Jeg fikk et fett tilbud i fjor sommer, men det er ikke aktuelt. Jeg gjør ikke slikt for penger, sier Gina som synes tilbudet fra Playboy var ubehagelig.

Det siste året beskriver hun som usedvanlig travelt.

- Det har nesten vært helt ute av kontroll. Jeg trodde hele EuroSong-opplegget var masete, men siden den gang har det bare blitt mer og mer travelt. Det har vært helt vilt, egentlig, med konstant reising og jobbing. Men det vel slik jeg vil ha det. Jeg er ikke fornøyd med mindre jeg har suksess, sier hun. I desember måtte imidlertid alle forpliktelser legges på hylla slik at plata kunne lages ferdig.

- Til og med jula gikk i dass. Slik sett er nok ikke dette popstjernelivet så glamorøst som jeg hadde håpet på.

I framtida håper Gina på fortsatt suksess, men enda større er drømmen om en stor bondegård på landet.

Vil ri mer

- Så hektisk som jeg lever nå, føler jeg at jeg får for lite tid for meg sjøl. Jeg synes heller ikke jeg får ridd nok. Hester er min store lidenskap, og i tida som kommer håper jeg virkelig det blir mer tid på hesteryggen. En hestefarm er drømmen, gjerne med et par hvite andalusiske hingster på stallen, sier hun. Om Norge og Oslo har Gina stort sett bare gode minner.

- I Oslo ble jeg virkelig kastet inn i popsirkuset. EuroSong ga meg på mange måter et lynkurs i artisttilværelsen som i ettertid har vært innmari nyttig. Men det er en skam at jeg ikke vant, hevder hun. Det viktigste minnet fra Oslo er imidlertid maten.

- Før likte jeg aldri sjømat, men i løpet av dagene i Oslo fikk jeg faktisk sansen for fisk. Det har jeg tatt med meg videre, bedyrer Gina G.

Gina G har hatt stor suksess etter deltakelsen i fjorårets EuroSong-konkurranse. Hun har heller ikke noe imot å posere sexy og halvnaken, men fete tilbud fra eksempel Playboy sier hun blankt nei til.