Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sovende kvinne seksuelt misbrukt

Under et nachspiel skal en 18 år gamle kvinne ha blitt barbert nedentil og grovt seksuelt misbrukt. En av de tre tiltalte i saken er kvinnens venninne. Overgrepet skjedde mens 18-åringen sov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken mot venninnen og de to mennene kommer opp for Bergen byrett 8. mars. Det som skulle være et hyggelig nachspiel sammen med venninnen og to menn i tyveårene endte opp som et mareritt for den da 18 år gamle kvinnen, skriver Bergensavisen i dag.

Forlot venninnen

Overgrept fant sted i juni 1997 på Minde i Bergen. Kvinnen sovnet i en stol i stuen ved 03.00-tiden. Venninnen skal ifølge tiltalen ha kledd av henne, og deretter ble det hentet frem barberhøvel og barberskum. Sammen med en av de to mennene barberte hun bort venninnens kjønnshår. Alle de tre skal skal delvis ha innrømmet barberingen. Den utuktstiltalte venninnen skal så ha forlatt sin sovende venninne i leiligheten på Minde.

Gjennomførte samleie

Den 23 og 24 år gamle mannen fortsatte det seksuelle misbruket. Ifølge tiltalen skal 23-åringen ha gjennomført samleie med kvinnen. 24-åringen skal ha ført en dildo opp i skjeden på henne og utført samleiebevegelser. Den 18 år gamle kvinnen våknet da hun angivelig ble seksuelt misbrukt av de to mennene. Gråtende ringte hun til politiet og fortalte om overgrepene. De to kameratene ble pågrepet samme natt, og varetekstfengslet dagen etter.

Overstadi beruset

Den 18 år gamle kvinnen ble sendt på sykehuset men skal ikke ha blitt påført alvorlige fysiske skader. Undersøkelsen slår fast at hun var overstadig beruset da hun sovnet i leiligheten.

De to mennene er tiltalt for utuktig omgang med bevisstløs person. Ingen av de to har innrømmet denne delen, men ifølge Bergensavisen har politiet gjort tekniske funn som kan felle dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media