Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sovende mann angrepet med balltre

Gjerningsperson i finlandshette brøt seg inn i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) To menn som befant seg i et hus på Ørmelen i Verdal i natt våknet brått da den ene ble slått i hodet med et balltre, melder adressa.no.


- Kameraten våknet av et voldsomt bråk, og han registrerte at noen stakk fra stedet. Da han gikk inn til kameraten fant han ham blødende. Det viste seg at han var slått kraftig i hodet med balltre, sier operasjonsleder Stig Fredriksen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 02.30 i natt.

Det 24 år gamle voldsofferet ble kjørt i ambulanse til Sykehuset i Levanger i natt. Sykehuset skriver i en pressemelding at mannen har fått lettere bruddskader og at hans tilstand er stabil.

- Gjerningspersonen skal ha hatt på seg finlandshette og hettegenser. Vi hadde hundepatrulje ute i natt uten særlig resultat. I dag igangsetter vi etterforskning, sier operasjonsleder Fredriksen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling