Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sovende mann beskutt i bil

Våknet da to menn skjøt med hagle mot bilen i Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann ble natt til fredag beskutt da han lå og sov i en bil utenfor Myra skole i Arendal, skriver fvn.no.

- Han våknet brått da to skudd ble avfyrt mot bilen han lå og sov i, og stakk hodet opp i sjokk. Da så han to personer løpe fra stedet og så forsvant de i en bil, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Det er skutt både med hagle og enten med rifle eller revolver. Det ene skuddet traff i framdøra, mens det andre traff i sidedøra, like ved der mannen lå.

- Det var ei lykke at de ikke traff der mannen lå og sov, sier operasjonslederen til Dagbladet.no.

Mannen skulle gjøre en jobb på Myra skole fredag, og hadde kommet sent fram. Han hadde derfor lagt seg til å sove bak i varebilen.

Politiet fikk melding om hendelsen fra mannen selv klokka 01.34 natt til fredag. Han ble ikke fysisk skadet, men ifølge politiet fikk han sjokk da han ble beskutt.

Krimteknikerne har undersøket stedet og blant annet funnet tomhylser.

- Dette dreier seg antakelig om skadeverk. De som skjøt visste antakelig ikke at det var folk i bilen. Da de så at det dukket opp en person, har de vel stukket av så fort de kunne, sier Enoksen til fvn.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media