Sover i samme seng

- Når han vender nesa mot deg, betyr det at han forventer et kyss.

TO GODE VENNER: I Disney-filmen «To Gode Venner», blir en hund og en rev bestevenner. At en mann og en alligator skal bli det samme, er kanskje hakket mer usannsynlig. Kanskje vi har en mulig film i vente her også? Foto: Privat
TO GODE VENNER: I Disney-filmen «To Gode Venner», blir en hund og en rev bestevenner. At en mann og en alligator skal bli det samme, er kanskje hakket mer usannsynlig. Kanskje vi har en mulig film i vente her også? Foto: Privat Vis mer
Publisert

Joseph Henney (69) fra USA har en noe uvanlig sengepartner.

Han pleier ofte å sove sammen med sitt emosjonelle støttedyr, WallyGator, som går med ham nesten overalt, melder The Washington Post.

Henney og WallyGator går som regel alltid sammen, uansett om de skal et spesifikt sted eller bare er ut på en luftetur.

Henney forteller at de klemmer hverandre, og sover i samme seng.

PGA-turneringen Zurich Classics i New Orleans er særlig kjent for de mange alligatorene som holder til ved banen. Vis mer

Uvanlig

For de som ikke har skjønt det enda, WallyGator er en alligator. Et veldig uvanlig kjæledyr.

Akkurat denne firbente skapningen er spesielt vennlig, og Henney forteller at det er lett å kommunisere med sengepartneren.

- Når reptilet vender nesa mot deg, betyr det at han forventer et kyss, sier Henney.

Han og WallyGator bor i Jonestown, like utenfor Philadelphia i delstaten Pennsylvania.

OVERRASKET: En alligator dukket opp på treninga til Toronto FC i Florida. Video: Rødt Kort / Marte Nyløkken Helseth Vis mer

- Går på marked sammen

- Han er supersøt, og vi to ser på TV sammen på sofaen, og går på markedet sammen. Skuelystne får også lov til å kose litt med WallyGator om de tørr å være så nær et 70-kilos krypdyr med munnen full av sylskarpe tenner, sier Henney.

69-åringen sier at de fleste i lokalsamfunnet hans er kjent med hans sju år gamle emosjonelle støttedyr.

WallyGator har en stor følgerskare på både TikTok og Instagram. Han skapte overskrifter fredag etter at Henney tok ham med til Love Park i Philadelphia.

- Anbefaler det ikke

- Han er en veldig spesiell alligator, men jeg vil ikke anbefale at noen får en, sier han, før han konstaterer:

- Hvis du ikke vet hva du gjør, vil du bli bitt.

Henneys uvanlige forhold til WallyGator startet i 2015 da en venn ringte fra Florida og spurte om han kunne ta inn noen alligatorer som var funnet i en dam i Orlando.

Det endte med et vakkert vennskap mellom to usannsynlige skapninger.

Alligatorer er lovlige å eie i Pennsylvania, og Henney har hjulpet med å flytte uønskede alligatorer, slanger og iguaner til dyrereservater som en hobby i over 30 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer