Du leser nå Dagbladet Pluss
HØYDESKREKK: Ytterst på piren som stikker ut fra Oseana kan Terje Søviknes se ut over noe av det han har bidratt til å skape i sin tid som ordfører i Os. På andre siden av kunst- og kultursenteret har han ønske om få bygget et hotell. Foto: PAUL S. AMUNDSEN
HØYDESKREKK: Ytterst på piren som stikker ut fra Oseana kan Terje Søviknes se ut over noe av det han har bidratt til å skape i sin tid som ordfører i Os. På andre siden av kunst- og kultursenteret har han ønske om få bygget et hotell. Foto: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer

Søviknes om skils­missen, den tøffe tida og den nye kjæresten

Etter en turbulent periode i privatlivet var Terje Søviknes (46) nær ved å gi seg som ordfører i Os. Så fikk han ny kjæreste og ble gjenvalgt med 39,4 prosent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høstens valg ble en skikkelig blåmandag for FrP. Med 9,5 prosents oppslutning på landsbasis var det en rekke ordførere som måtte henge fra seg kjedene. I Os, derimot, øket Terje Søviknes oppslutningen til knappe 40 prosent.

- Lokalpolitikk handler mye om tillit. Og om enkeltpersoner, sier Søviknes.

Grå dress, FrP-nål på jakkeslaget. Underveis fra resepsjonen på Rådhuset har ordføreren fått en klem fra en av de ansatte i den vernede bedriften Os Asvo, som har tatt over kantinedriften.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer