Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sovnet bak rattet - smalt i autovernet med baby i baksetet

Stor hjemtrafikk fra påskeferie søndag ettermiddag.

SISTE REST AV VINTERPÅSKE: Snø i terrenget, men bar veibane uten trafikk på E134 Haukeli klokka 18.40 søndag. Kamera: vegvesen.no
SISTE REST AV VINTERPÅSKE: Snø i terrenget, men bar veibane uten trafikk på E134 Haukeli klokka 18.40 søndag. Kamera: vegvesen.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stor påsketrafikk søndag ettermiddag og kveld mot byer og tettsteder i sør, øst og vest - ingen merkbare påskekøer i Midt-Norge eller Nord-Norge, melder politi og trafikksentraler.

Det er ikke meldt om alvorlige personskader, men i Hordaland holdt det på å gå så galt at en bilfører i 40-årene ble fratatt førerkortet på stedet og bilen tauet bort.

Mannen sovnet trolig ved rattet og kjørte i autovernet med to passasjerer i bilen, en baby i baksetet og en kvinne, skriver Bergensavisen.

Kvinnen og babyen kjørt til legevakt for en medisinsk sjekk.

Politiet fikk melding om episoden ved 14.30-tiden på riksvei 7 rett ved Raunekleivtunnelen i Samnanger.

UP var der

- En UP-patrulje var rett i nærheten og vurderte situasjonen så farlig at førerkortet ble beslaglagt, opplyser operasjonsleder Bjarte Rebnor i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Ved 19.30-tiden var det fortsatt tett trafikk inn mot Bergen og en drøy times fergekø på E39 mellom Årsvågen og Mortavika.

- Litt før klokka 19 var trafikken i sør og øst økende på E18 fra Sørlandet mot Oslo. Det var fortsatt tett trafikk mellom Lillehammer og Hamar og mellom Trysil og Elverum. Ellers hadde køene på de store innfartsveiene løst seg opp en times tid tidligere, sier trafikkoperatør Christofa Key-Nilsen ved Vegsentralen Øst i Oslo.

Problemfritt over fjellet

Hun har hatt et blikk på kameraer over hele landet utover første påskedag.

Det er bare fjellovergangene mellom vest og øst som har vinterføre på noen av strekningene.

Alle fjellovergangene er åpne, og det er ikke noe med værmeldingen som tyder på trafikkproblemer andre påskedag.