Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sovnet i feil seng... og hus

En skrekkslagen seksåring fikk oppleve at en naken 26-åring la seg i senga hans i Connecticut i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 26 år gammel mann fra Stratford i Connecticut i USA vandret natt til søndag inn i nabohuset, kledde av seg og la seg ned i senga til en seks år gammel gutt.

26-åringen hadde vært på et utested og drukket seg beruset.

Politiet ble natt til søndag sendt til boligstrøket etter meldinger om innbrudd i et hjem et kvartal fra der den siktede bor. Da politiet kom til stedet, skal familien som bodde i huset ha skreket fra andre etasje.

På vei opp i husets andre etasje fant politiet mannens bukse, boksershorts, en t-skjorte og et par nøkler. Ifølge politiet luktet klærne alkohol og urin.

Foreldrene til seksåringen ble vekt av en skrekkslagen sønn som fortalte at det var en naken mann som sov i senga hans. Ifølge ConnPost så gutten på TV på rommet da den nakne mannen ramlet inn døra og la seg for å sove i senga hans.

26-åringen ble morgenen etter siktet for andregrads innbrudd, utilbørlig oppførsel og fare for skade overfor en mindreårig.

Han ble løslatt mot en kausjon på 75 000 dollar inntil rettssaken mot han begynner 1. september. Han mener siktelsen er rasistisk motivert, og nekter for å ha lagt seg i feil hus.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1010370730


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media