Sovnet i lasterommet på flyet. Så tok det

Flyet måtte nødlande.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En litt trøtt bagasjestuer som fant det for godt å bruke lasterommet på et Alaska Airlanes-fly til å ta seg en lur, bråvåknet plutselig og ble panikkslagen da han innså at flyet han hadde sovnet i, var i lufta.

Det skriver Seattle Post Intelligencer.

Flyet, som skulle til Los Angeles fra Seattle, måtte snu og nødlande da piloten i flyet hørte febrilsk banking fra noen under flyet, heter det i en pressemelding fra flyselskapet, ifølge avisa.

Da flyet nødlandet igjen skal redningsmannskaper ha funnet bagasjestueren i god forfatning, men ble likevel fraktet til sykehuset for en sjekk.

Han skal ifølge NTB selv ha gått til ambulansen som fraktet han videre til sykehuset.

Flygningen tok av fra flyplassen i Seattle klokka 14.39 lokal tid. Bagasjestueren var egentlig ferdig på jobb klokka 14.30, og da sjefen hans ikke fant ham etter å ha lastet flyet til Los Angeles, antok sjefen bare at han hadde dratt hjem for dagen.

Flyselskapet sier til avisa at lasterommet om bord flyet har likt trykk og temperatur som selve kabinen. De vil nå etterforske hendelsen, og framholder at den noe uheldige bagasjestueren testet negativt på en narkotika-test mandag ettermiddag.

Flyet ble værende på flyplassen i drøye to timer før det tok av igjen.