Søvnløs av slangesex

Slangeparet på loftet hadde så høylydt sex at (menneske-) paret som bodde i etasjen under ikke fikk sove på to døgn...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amorøse historien utspant seg på landsbygda i det nordlige Australia. Slangeparet av typen teppeslange, en ugiftig slektning av pyton-slangen, var begge nesten to meter lange. Da de bestemte seg for å slange seg på loftet til familien Gakowski, satte de en stopper for naboenes nattefred i hele to døgn...

Under paring kaster og kveiler nemlig teppeslangene seg rundt hverandre. De to meter lange kroppene er tunge, og teppeslangenes form for kommunikasjon under akten kan medføre en del støy.

Til å begynne med syntes de andre beboerne i slangeparets elskovsrede at lyden var både unik og sjarmerende. Men etter to søvnløse netter hadde gårdbrukerne Cecil og Ann Gakowski fått nok.

Satt en meter opp i lufta

- Vi fikk bare ikke sove. Det var så mye hvesing, sier Ann Gakowski til Reuters.

- De var kveilet rundt hverandre og rullet rundt. De slo mot taket.

Gakowski-paret ble til slutt så lei at de dyttet de amorøse leieboerne ut av loftet, uten at det så ut til å forstyrre slangenes aktiviteter noe særlig. De forble sammenkveilet.

- De traff garderoben og fortsatte med det de gjorde, sier Ann.

- De lå på soveromsgulvet vårt og holdt det gående. Vi bare sto og så på dem i en time, fordi vi var redd de ville bli hissige hvis vi avbrøt dem. De satt oppreist, rundt en meter opp i lufta, kveilet rundt hverandre.

Det hele endte med at Gakowski-paret gjette slangene ut soveromsdøra, og så at de tumlet elskovssyke ned trappa og ut i ødemarka. Hvordan det forelskede slangeparet avsluttet seansen, sier historien ingenting om.

EGG-LØSNING: Ekteparet Gakowski lot slangene pare seg på loftet i to døgn. Det blir fort slangeegg av slikt.