Søvnløs i Moss

Med politiet på vakt både inni og utenfor huset, besøkte prinsesse Märtha «svigermor» Marianne Behn i Moss i går. Først i dag forlot prinsessen og Ari Behn eneboligen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessens bil ble observert utenfor huset i Framveien 2 like ved Melløs stadion i natt. Ifølge Moss Avis kom Märtha og Ari Behn kjørende sammen i prinsessens nye Volkswagen for å besøke kvinnen som førte dem sammen. Marianne Solberg Behn presenterte sin sønn for prinsesse Märtha, etter at de ble kjent under et kurs i rosenterapi.

Bilen sto parkert utenfor Familien Behns bolig i hele natt. Først i formiddag forlot prinsessen og hennes nære venn huset sammen - smilende.

Ifølge Moss Avis patruljerte en politibil fra Moss politistasjon gata under besøket. I tillegg skal en vakt ha ventet i en bil utenfor huset.

Ari Behn har leid seg leilighet ikke langt fra prinsessens bolig, men Se og Hør hevder at han er mer hos prinsessen enn i sitt eget hjem.

Onsdag søkte han tilflukt hos venner utenfor Oslo etter det store mediepresset rundt ham og prinsessen den siste tida. Blant annet har paret vært observert ute på byen i Oslo sammen med en vennegjeng, deriblant utdanningsminister Trond Giske ogskuespilleren Kåre Conradi. Men det tok altså ikke lange tiden før han igjen møtte kvinnen han har forært en vennskapsring. Ringen skal være et symbol på livslagt vennskap.

Huset til Ari Behns mor er ifølge Moss Avis ett av åtte hus som ble bygd på dugnad på slutten av 1940-tallet. Det var brannfolk i Moss som bygde dem på tomter kommunen stilte til rådighet. De ble opprinnelig oppført som tomannsboliger, men er etter hvert ombygd og tatt i bruk som enfamilieshus.

DUGNAD:Eneboligen der Ari Behns mor bor, ble bygd på dugnad for 50 år siden.
<B>SMILTE:</B>Prinsesse Märtha tok styringen da paret forlot Moss i formiddag