Sp-Lise Marie slår tilbake mot nakenkritikk

Og får støtte fra partiledelsen.

MODELL: Å stå aktmodell har vært en hobby for 23 år gamle Lise Marie Sommerstad de siste fem årene. Senterparti-politikeren avviser at hun bruker bildene for å få oppmerksomhet, og understreker at hun aldri har blandet modell-hobbyen og politikergjerningen. Foto: Jon Klasbu
MODELL: Å stå aktmodell har vært en hobby for 23 år gamle Lise Marie Sommerstad de siste fem årene. Senterparti-politikeren avviser at hun bruker bildene for å få oppmerksomhet, og understreker at hun aldri har blandet modell-hobbyen og politikergjerningen. Foto: Jon Klasbu Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lise Marie Sommerstad (23) sier til Dagbladet at hun ikke angrer på at hun har latt ulike medier bruke nakenbildene av henne de siste dagene.

Senterparti-politikeren fra Vestfold, som står på tredjeplass foran neste års fylkestingsvalg, har imidlertid fått kritikk. Venstres Rebekka Borsch sa onsdag til TV 2 at hun mener nakenbilder fører til en vulgarisering av politikken.

- Jeg mener at man mister den seriøsiteten politikken bør være preget av. I tillegg sender man et signal til andre unge politikere om at man gjerne må ha mange politiske meninger, men først når du kler av deg, da blir du hørt, sa Borsch, som også sa at det «ser ut som at Sommerstad bruker disse nakenbildene til å skape medieoppmerksomhet».

Tidligere stortingspolitiker for Frp, Mette Hanekamhaug, sa til VG at hun mener nakebildene sender ut feil signaler.

- Bildene er jo ikke tatt i politisk øyemed, men når hun stiller opp på saken, er det ikke heldig all den tid samfunnsdebatten har mye fokus på kropp. Det hjelper ikke at fremadstormende jenter kler seg nakne, sa Hanekamhaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer