Sp-ordfører: - Meldingen er en ikke-sak

Sex-meldingen til Navarsete er meldt til politiet. Sp-ordfører mener saken burde vært håndtert internt.

SYKMELDT: Liv Signe Navarsete er sykmeldt etter bråket. Ola Borten Moe har midlertidig fratrådt som nestleder. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
SYKMELDT: Liv Signe Navarsete er sykmeldt etter bråket. Ola Borten Moe har midlertidig fratrådt som nestleder. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I formiddag leverte Senterpartiet den varslede anmeldelsen av sexmeldingen sendt til Liv Signe Navarsete fra en hyttetur i 2016.

Ordfører i Lesja kommune Mariann Skotte (Sp) mener saken er en ikke-sak:

- Jeg mener at Senterpartiet har fått signaler fra statsadvokaten om at dette ikke er alvorlig nok til å etterforskes. Dette burde partiet tatt til etterretning. Det er en ikke-sak, sier hun.

Partileder Trygve Slagsvold Vedum satte frist ut dagen i går for at en av de ti som var på hytta skulle melde seg som den skyldige. Etter at ingen av de ti har tatt ansvaret for meldingen, er saken anmeldt. Skotte mener saken burde vært håndtert annerledes:

- Vi må ha et internt oppgjør når det gjelder hvordan vi behandler slike saker. Det kommer sikkert flere saker hvor det er ting som mottaker ikke nødvendigvis liker. Det må man håndtere internt i partiet.

- Trist

Ola Borten Moe, som var på hytteturen, meldte mandag at han fratrer som nestleder i partiet inntil det kommer en løsning i saken.

Borten Moe sa i morges i en SMS til Dagbladet at han synes situasjonen er trist, men ikke har mer å si om saken nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer