Sp-politiker krever at den som trakasserte Navarsete står fram

Dette er en ganske fryktelig sak for Liv Signe og partiet.

KREVER SVAR: Kjersti Toppe (Sp) vil vite hvem som sendte meldingen til Navarsete. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix
KREVER SVAR: Kjersti Toppe (Sp) vil vite hvem som sendte meldingen til Navarsete. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stortingspolitiker Kjersti Toppe (Sp) krever at personen som sendte den grove meldingen til Liv Signe Navarsete står fram.

Toppe understreker overfor NRK at også de andre som var på hytteturen da meldingen ble sendt har et ansvar.

«Vi har lyst på fitta di», het det i meldingen som en lørdagsnatt i februar 2016 tikket inn på Navarsetes Messenger-konto.

- Dette er en ganske fryktelig sak for Liv Signe og partiet. Det er uakseptabelt at slikt skjer på toppen av norsk politikk, sier Toppe.

Meldingen var sendt fra Messenger-kontoen til tidligere statssekretær for Senterpartiet, Morten Søberg, som var på hyttetur i Åre i Sverige med flere profilerte partikolleger, blant dem Sp-nestleder Ola Borten Moe, Stjørdal-ordfører Ivar Vigdenes og Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram.

– Det verste med denne saken er at ingen tar ansvar og at han som eier telefonen meldingen ble sendt fra sitter med svarteper. Det er ille. Man bør være såpass real at man står fram og beklager når man har gjort noe sånt, sier Navarsete til statskanalen.

Hun forventer at generalsekretæren i partiet, Knut M. Olsen, gjør det han kan for å finne ut hvem som står bak, og sier hun setter pris på støtten fra Toppe og andre partikollegaer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer