Sp-statsråd støttet «Fuck Oslo»-melding

Samferdselsminister Marit Arnstad.

STATSRÅD: Samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) i spørretimen på Stortinget. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
STATSRÅD: Samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) i spørretimen på Stortinget. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Mildt sagt uparlamentarisk språkbruk», er Aftenpostens karakteristikk av meldingen som foreløpig ser ut til å more mer enn den forarger.

Det var en annen twitterbruker som først kom med følgende utsagn: «Når jeg ser utover åkeren, sola skinner og det er helt stille, ja da tenker jeg; fuck Oslo» - et budskap Arnstad altså fant det passende å slutte seg til.

- Jeg ville først og fremst si at jeg synes det er veldig godt å være i Trøndelag nå. Men så synes jeg ikke man må ta ting så veldig alvorlig på Twitter, og det er vanskelig med humor og ironi der, er Arnstads kommentar etter at den friske formuleringen ble omtalt.

Flere av tilbakemeldingene er også av det kortfattede og ironiske slaget, og Oslos byrådsleder Stian Berger Røsland (H) lar seg ikke hisse opp. Han benytter i stedet anledningen til å drive litt politisk agitasjon.

- Frisk språkbruk, men i sammenhengen synes det klart at hun ikke mener det. I Nasjonal transportplan får hun mulighet til å bevise det, ved å legge inn penger til ny E18 vestover og baneløsning til Fornebu, sier han.

Arnstad på sin side understreker at hun er veldig glad i Oslo, men at hun ikke har lyst til å være på jobb der akkurat nå.

(NTB)