Spa-terapeut dømt for overgrep

En mannlig spa-terapeut som jobbet ved Farris bad er dømt for overgrep mot en kunde.

ANSATT VED FARRIS BAD: Den 46 år gamle spaterapeuten jobbet ved Farris Bad. Han har nektet straffskyld for forholdet han nå er dømt for. (Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet)
ANSATT VED FARRIS BAD: Den 46 år gamle spaterapeuten jobbet ved Farris Bad. Han har nektet straffskyld for forholdet han nå er dømt for. (Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mannlig spa-terapeut i Larvik er dømt til 60 dagers fengsel for et seksuelt overgrep mot en 28 år gammel kvinnelig kunde. Overgrepet skal ha skjedd ved Farris Bad, hvor spaterapeuten var ansatt.

«I skjerpende retning har retten lagt vekt på at tiltalte har utnyttet sin posisjon som massør, og har misbrukt den tillit som blir vist ham av massasjekunder», står det i dommen, ifølge Østlands-Posten.

28-åringen reagerte på at det ble oppfordret til nakenhet i badstuen. Hun var dermed også naken under den påfølgende massasjen.

Overgrepet skal ha skjedd 24. juli i fjor. Etter å ha blitt såpet inn av den mannlige spaterapeuten, skal kvinnen ha blitt utsatt for overgrep i form av beføling.

Spa-terapeuten selv hadde kun et lendeklede rundt livet under seansen.

Les også: - Jeg rykket kroppen til meg

Larvik tingrett har i tillegg dømt mannen til å betale kvinnen 10.860 kroner i erstatning.

Spaterapeutens advokat, Søren Ø. Hellenes, opplyser til Østlands-Posten at hans klient anker dommen.