- Spanjoler må lære seg norsk

Hvis de vil jobbe med nordmenn i Spania, sier Carl I. Hagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALFAZ DEL PI (Dagbladet): -  La oss importere tjenester, og bruke kapasiteten i andre land hvor arbeidskraften er billigere, sa Hagen da han fredag møtte mer enn 330 av sine egne i Alfaz del Pi.Han kom, talte og solte seg i glansen og siste meningsmåling på 33, 4 prosent. Poengene fra talerstolen falt i god jord hos tilhørerne:

- Innvandrere i Norge må lære seg norsk. Det samme bør spanjoler i Spania gjøre, hvis de vil jobbe med nordmenn, sa Hagen fra talerstolen på det såkalte åpne medlemsmøtet.

Skrekkens eksempel

Fra talerstolen uttrykte han frykt for ytterligere innvandring til Norge. Drammen ble trukket fram som et skrekkens eksempel. Mer enn halvparten av elevene ved byens skoler er fremmedspråklige, ifølge Hagen.

-  Foreldrene må sørge for at barna lærer seg norsk. Integreringen er problematisk, og jeg frykter et muslimsk flertall i Norge om det fortsetter, med sharialover og det som verre er. Men når jeg sier det, blir jeg sammenliknet med Hitler, Stalin, Mao og andre massemordere, sa partiformannen.Han signaliserer helt klart at det vil bli innstramming i innvandringspolitikken når Frp kommer til makta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer