Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spansk avis: Nordmenn siktet for vold og drapsforsøk i Spania

Fem norske menn på mellom 20 og 24 år skal være pågrepet i feriebyen Fuengirola og siktet for drapsforsøk, vold og bråk. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den spanske avisen Diario Sur , som dekker Malaga-området, mener politiet at en nabokrangel natt til lørdag endte med drapsforsøk med kniv, skriver VG.

Krangelen skal ha oppstått etter at naboer klagde på nattebråk fra en ferieleilighet hvor nordmennene oppholdt seg. Dette endte angivelig med at nordmennene utøvde vold mot to menn.

Det skal ha vært to vitner til hendelsen, som ifølge den spanske avisen forklarte til politiet at noen unge mennesker hadde stukket en mann med kniv, og videre at noen hadde rømt fra stedet.

- Slik vi er kjent med saken, har det vært en uenighet mellom en nabo og disse guttene over en tid, som har eskalert og utartet til en alvorlig voldshendelse, sier arbeidsgiveren til fire av de involverte nordmennene til VG. Vedkommende understreker at de norske mennene ikke var på reise i jobbsammenheng og at det var en privat tur.

Av de fem som ble arrestert, skal fire være løslatt, mens en person fortsatt sitter i varetekt.

UD har foreløpig ikke hatt anledning til å kommentere saken overfor VG. Heller ikke spansk politi har besvart avisens henvendelser.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling