<strong>SKUTT OG DREPT:</strong> Den spanske lokalpolitikeren Isabel Carrasco ble i dag skutt og drept like ved sitt hjem i byen Leon. Foto: AFP PHOTO / FELIX MERINO /NTB scanpix
SKUTT OG DREPT: Den spanske lokalpolitikeren Isabel Carrasco ble i dag skutt og drept like ved sitt hjem i byen Leon. Foto: AFP PHOTO / FELIX MERINO /NTB scanpix Vis mer

Spansk politiker drept på åpen gate

Isabel Carrasco (59) ble skutt like ved hennes hjem i byen Leon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske lokalpolitikeren Isabel Carrasco ble mandag skutt og drept i nærheten av hennes hjem i byen Leon. Episoden skjedde på Bernesga-broen.

- Hun er død. Hun ble truffet av flere skudd og døde, sier en talsperson for det spanske Folkepartiet (PP). Hun ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

En kvinne er pågrepet mistenkt for å ha skutt og drept Carrasco. Hun sitter i politiavhør mandag kveld, skriver den spanske avisen El País.

Øyenvitner sier de hørte tre til fem skudd i byen ved 17-tiden mandag, ifølge det spanske nyhetsbyrået EFE. Klokken 17.20 ble Carrasco erklært død.

PP avlyste sitt møte mandag kveld, der blant andre partifelle og statsminister Mariano Rajoy skulle delta.

(©NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer