Spanske halvsøsken vil gifte seg

Ana Parra og halvbroren Daniel skapte oppstuss da de ble kjærester i 2017. Nå har de fått to barn og skulle ønske de kunne gifte seg.

- BRENNE I HELVETE: - Det er folk som har skrevet at vi skal brenne i helvete, forteller spanske Ana Parra om kjærlighetsforholdet til halvbroren Daniel. Foto: Instagram
- BRENNE I HELVETE: - Det er folk som har skrevet at vi skal brenne i helvete, forteller spanske Ana Parra om kjærlighetsforholdet til halvbroren Daniel. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sju år etter at halvsøsknene og kjæresteparet Daniel og Ana Parra sjokkerte seere på TV-programmet «Primer Impacto», har de tatt forholdet mange steg videre.

I et intervju med El Español i forrige uke, snakker de ut om et samliv som bryter med de flestes forestillinger om romantisk kjærlighet.

- Vi elsker hverandre, og det er det som burde bety noe. Vi skader ingen, sier Ana til nettstedet.

Hun og Daniel har samme far, som forlot henne og moren da hun var liten.

- Brenne i helvete

Siden forholdet deres i 2016 ble en internasjonal nyhet, har det de siste åra vært stillere rundt paret.

Noe av grunnen er det som ble skrevet i sosiale medier.

- Ingen har kommet direkte til oss for å fornærme oss. Men det er folk som har skrevet at vi skal brenne i helvete, forteller Ana til El Español.

I mellomtida har de fått to barn, som nå er tre og fem år gamle. De går på en Montessori-skole hvor det er flere med utradisjonelle familieforhold, for eksempel to mødre.

Ifølge Daniel har paret aldri argumentert for at et kjærlighetsforhold mellom søsken er naturlig, og har heller ikke ment å angipe folks moral, men bare ønsket å fortelle sin historie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer