Spår knallvær i morgen - opp mot 25 grader

- Det blir et lite blaff av sommer, sier meteorologen.

BLAFF AV SOMMER: I morgen kan steder i Sør-Norge og Trøndelag få opp mot 25 grader. Sommerværet vil kun vare i et par dager. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BLAFF AV SOMMER: I morgen kan steder i Sør-Norge og Trøndelag få opp mot 25 grader. Sommerværet vil kun vare i et par dager. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en helg med sol mange steder i landet, kommer meteorologene med gode nyheter: I morgen kan Sør-Norge gå av med seieren for årets første høysommerdag.

25 graderIda Fossli, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, forteller til Dagbladet at det kan være en sjanse for hele 25 grader flere steder i morgen.

- I Sør-Norge har det vært ganske varmt i helga, så det er den samme tendensen uka starter med. Det er ikke fullt så varmt på Vestlandet i dag, men varmen brer seg over Sør-Norge i morgen, sier Fossli.

Hun forteller at det er mange steder som kan få temperaturer opp mot 20 grader, men at det kan være en sjanse for 25 grader. Når temperaturen når 25 grader kaller meteorologene det for en høysommerdag.

- Det blir et lite blaff av sommer, sier Fossli og påpeker at de høye temperaturene ikke vil gjelde oppe i fjellene.

Nedbør fra midten av ukaDet som styrer været er et høytrykk som ligger sør i Skandinavia nå, som skaper fint vær i Sør-Norge de neste dagene.

Det vil dessverre ikke bli langvarig.

- Det blir litt endring på onsdag og torsdag. Nedbør vil kommer ifra sør og spre seg. Det er litt usikkerhet rundt nøyaktig når, sier Fossli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer