Sparket etter dette

Calvin Denker hadde en drømmedag på jobb. Så fikk han sparken.

SPARKET: Sikkerhetsvakten ble sparket etter dette. Foto: TikTok.
SPARKET: Sikkerhetsvakten ble sparket etter dette. Foto: TikTok. Vis mer
Publisert

Sikkerhetsvakten Calvin Denker gikk viralt etter å ha blitt filmet mens han sang livlig med på en Taylor Swift-konsert tidligere i sommer.

Nå skal han ha blitt sparket grunnet opptrinnet, ifølge Sky News.

Brøt reglene

Det var i juni at Taylor Swift holdt konsert i Minneapolis, Minnesota. Der skal Denker ha vært på jobb som sikkerhetsvakt. Under samtlige låter skal den unge mannen ha blitt observert dansende og syngende til artistens show - noe som ble foreviget ved både fotografier og videoklipp som siden har florert i sosiale medier.

- Lang historie kort: Jeg fikk sparken etter dette, sier Denker nå i en filmsnutt på hans TikTok-profil.

Ifølge Sky News hadde den unge sikkerhetsvakten spurt flere i publikum om de kunne spre bilder og videoer av ham, i håp om at Taylor Swift ville få se dem. Dette bekrefter Denker selv i TikTok-videoen.

- Selskapet jeg har vært ansatt i har imidlertid en regel mot å ta bilder med utøvere som opptrer på deres arena. Den regelen mener dem at jeg har brutt.

Sikkerhetsvakta presiserer at han aldri har tatt bilde sammen med artisten og sier at han sto på plassen sin hele konserten gjennom.

Han legger til at han selv aldri tok opp telefonen, og sier at han bare «nøt musikken».

- Framfor alt annet sørget jeg for at Taylor Swift var trygg, og at alle i publikum hadde en god opplevelse, kommenterer han.

ENDRE IMAGE: Sebastian Baris Brevik får mye tyn for sine uttalelser. Nå ønsker han å endre imaget sitt. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Flere reagerer

Det har gått både en og to kuler varmt i sosiale medier etter at Denker fortalte om oppsigelsen. Flere mener Denker har blitt urettferdig behandlet.

Selv sier den tidligere sikkerhetsvakten at han ikke er det spor bitter. Han sier i TikTok-videoen at han ikke ønsker å sverte selskapet.

- Jeg fikk jobbe på den kuleste konserten noensinne. Det er jeg evig takknemlig for. Jeg bærer ingen nag, fortsetter han, og legger til at han har drømt om å jobbe på en Swift-konsert hele livet.

Sky News har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar verken fra Denkers (tidligere) arbeidsgiver, eller fra representanter fra Taylor Swift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer