Chris Cuomo

Sparket fra CNN

Chris Cuomo har fått sparken fra CNN med umiddelbar virkning.

SPARKET: TV-verten Chris Cuomo, og bror til New Yorks guvernør Andrew Cuomo, er sparket fra CNN. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
SPARKET: TV-verten Chris Cuomo, og bror til New Yorks guvernør Andrew Cuomo, er sparket fra CNN. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sparkingen skjer med umiddelbar virkning.

- Vi hyret et respektert advokatfirma til å utføre en gjennomgang, og vi har sagt ham opp med umiddelbar virkning. Under gjennomgangen, kom det fram ny informasjon i saken. Til tross for oppsigelsen, kommer vi til å fortsette granskingen, heter det i en uttalelse fra CNN.

Chris Cuomo skriver lørdag kveld norsk tid på Twitter at avgjørelsen er skuffende.

- Det er ikke slik jeg ønsket at min tid hos CNN skulle ende, men jeg har allerede fortalt dere hvorfor og hvordan jeg hjalp broren min. Selv om dette er skuffende, kunne jeg ikke vært mer stolt av laget på Cuomo Prime Time og jobben vi gjorde som CNNs program nummer én i den mest konkurranseutsatte sendetiden, fortsetter han.

Tidligere denne uka ble det kjent at tv-ankeren var suspendert fra kanalen, etter at det kom fram nye opplysninger i etterforskningen av Chris Cuomos bror, tidligere New York-guvernør Andrew Cuomo.

Guvernøren gikk av i august, etter anklager om seksuell trakasering.

Spilte større rolle

I dokumenter som statsadvokaten i New York offentliggjorde mandag, tydet det nemlig på at broren spilte en større rolle enn tidligere antatt i å forsvare broren mot anklager om seksuell trakassering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.