Sparket, slo og rev ut piercing på 17-åring

Politiet i Nord-Trøndelag rystet over grov jentevold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Klokken 2 natt til søndag møtte den 17 år gamle jenta opp på Steinkjer politistasjon. Hun var da sterkt forslått i hele kroppen etter å ha blitt overfalt av jevnaldrende jenter, skriver adressa.no.

Politiet i Nord-Trøndelag er rystet over den grove volden som jenta ble utsatt for.

Overfalt i bilen

Overfallet skal ha funnet sted rundt midnatt. Da var jenta på vei til en offentlig fest i en bil sammen med tre gutter. Guttene og jenta skal da ha blitt kontaktet av tre jenter, fordi de ikke visste veien.

Da bilen med jenta og de tre guttene kom frem til festlokalet, skal de tre jentene ha kommet ut av sin bil og gått truende mot de fire andre ungdommene.

To av de tre jentene overmannet den mannlige sjåføren og tatt bilnøklene. Jenta som hadde låst seg inne i baksetet ble dratt ut av bilen.

Banket opp i et kvarter

To av de tre jentene skal da ha gått løs på 17-åringen, og ifølge fornærmedes egen forklaring skal hun ha blitt banket opp i 15 til 20 minutter.

- Det som skjedde var at tre jenter på 17, 18 og 19 år banket opp en jevnaldrende jente, sier politiførstebetjent Jonny Olsen ved Inderøy lensmannskontor til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer