Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sparket utviklingshemmet mann i ansiktet

26-åring gikk berserk i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 26 år gammel mann fra Kristiansand gikk i går til angrep på flere personer og biler i Kristiansand sentrum, skriver Fædrelandsvennens nettutgave, fvn.no.

Voldsraidet startet i 20-tiden da mannen skal ha gått til angrep på en mann ved St. Josephs sykehjem. Offeret flyktet inn i en bil, men mannen ga seg ikke med det og sparket og slo mot bilen før offeret kjørte avgårde.

Da politiet kom til stedet var mannen borte.

En halv time senere fikk politiet en ny melding. Denne gangen hadde en psykisk utviklingshemmet mann blitt sparket ned utenfor en Narvesen-kiosk i byen.

- Mannen gikk helt berserk. Han sparket en psykisk utviklingshemmet mann i ansiktet. Da politiet ankom løp han fra stedet. Han ble imidlertid raskt innhentet av patruljen, og det viste seg å være samme mann som hadde gått til angrep tidligere, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Den utviklingshemmede mannen kom fra angrepet med mindre skader.

Den 26 år gamle mannen måtte tilbringe natten i politiarresten. Politiet vet foreløpig ikke årsaken til mannens herjinger i går kveld, men skal avhøre ham i løpet av dagen.

Operasjonssentralen i Agder ønsket ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.no i dag tidlig på grunn av vaktbytte på morgenkvisten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media