Sparte i to år for å overraske kompisen

- Jeg skulle ønske folk kunne bry seg mer om andre enn om seg selv.

OVERRASKET KOMPISEN: Tanner Wilson sparte i to år for å kjøpe en elektrisk rullestol til klassekameraten Brandon Qualls. Foto: Caddo Hills School District
OVERRASKET KOMPISEN: Tanner Wilson sparte i to år for å kjøpe en elektrisk rullestol til klassekameraten Brandon Qualls. Foto: Caddo Hills School District Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brandon Qualls har i flere år brukt en manuell rullestol for å komme seg rundt. Og i flere år har klassekameraten hans, Tanner Wilson, spart penger for å kunne gjøre livet hans enklere, i all hemmelighet.

Ved siden av skolen har Wilson jobbet deltid på en verktøybutikk, og satt lønna si til side. Tirsdag forrige uke kunne han endelig avsløre hemmeligheten han hadde båret på.

Foran hele klassen overrakte han gaven, til Qualls' store overraskelse.

- Jeg knakk helt sammen. Jeg bare gråt og tenkte «wow, jeg kan ikke tro at han gjorde det for meg». Jeg har drømt om å ha en av disse, sier han til TV-stasjonen CBS News.

- Han har vært en god venn og jeg ville gjøre ham en tjeneste. Jeg følte at jeg måtte gjøre det, han har alltid vært der for meg, sier Wilson.

Wilsons mor, Colleen Carmack, forteller at sønnen har gått gjennom en vanskelig periode det siste året.

- Så det å kunne hjelpe noen andre har virkelig hjulpet ham. Det å vite at han har gjort en forskjell. Jeg kan se hvordan det har endret han, nå vil han gå ut og finne på ting mye oftere, sier hun til CNN.

Hun sier at hun nå håper at Brandon kan få seg en bil som kan frakte den nye stolen rundt. Den er nå stasjonert på skolen, ettersom foreldrene hans ikke har en bil som har plass til en rullestol

En av Brandons lærere, Ginger Wray hjalp til med å dekorere stolen med oransje flammer på støtdemperne og etternavnet hans på stolryggen. En annen lærer, Kathy Baker sier at dette ikke er en ny side av Wilson. Han er en flott ung mann, sier hun.

- Jeg skulle ønske folk kunne bry seg mer om andre enn om seg selv, sier Wilson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer