Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spedbarn funnet i live etter tre dager fanget under farens lik

Broren (4) slo alarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Jason Fields fra Pleasant Hill i Louisana la sin 11 måneder gamle datter på senga før han selv satte seg ned ved siden av med en bærbar PC. Så falt han bakover - trolig etter å ha fått et massivt hjerteinfarkt - og døde.

Den lille jenta havnet under faren da han falt, og ble liggende fanget der i tre dager til hun og faren ble funnet.

- Dette kunne lett ha blitt en dobbel tragedie, sier rettsmedisiner i Sabine Parish County, Ron Rivers, til CNN.

Broren varslet Fields skal lenge ha hatt dårlig helse, og rettsmedisineren anslår at han døde forrige tirsdag. Det er ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Til stede i boligen var også Fields sønn, som bare er 4 år gammel. Først fredag skal han ha oppsøkt en slektning som bor like i nærheten.

- Jeg tror pappa er død, sa gutten, ifølge Rivers.

- Utrolig Da slektningene dro tilbake til huset med gutten, skal de ha kjent en ubehagelig lukt straks de kom til inngangsdøra. De fant Fields og så straks datteren som lå under ham.

- Barnet lå klemt under liket med ansiktet opp ute av stand til å røre seg, sier Rivers, som også påpeker at Fields var «svær».

Spedbarnet var dehydrert og hadde fått noen blemmer. Hun ble raskt flyet med luftambulanse til sykehuset University Health Shreveport, og er nå ventet å bli skrevet ut i løpet av kort tid.

- Hvordan babyen overlevde er utrolig. Dersom hun var blitt funnet en dag seinere, hadde trolig utfallet vært annerledes, sier Rivers.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling