Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spedbarn hadde 18 brudd

Foreldrene siktet for brutal mishandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Danmark rystes nå av en brutal barnemishandlingsak. Ifølge nettutgaven til Ekstrabladet ble den lille babyen mishandlet i fem uker fra han var få dager gammel.

Foreldreparet på 20 og 24 fra Aalborg ble arrestert i går , men begge nekter skyld.

Tatt hånd om
- Babyen deres hadde 18 brudd fordelt på hele kroppen, blant annet brudd på skinnebein, hofteskål, ti ribbein, dobbeltbrudd på overarmen, sier Philip Pagter, politiadvokat i Nordjyllands Politi til Ekstrabladet.

Tidligere i dag ble mor og far satt fri etter avhør, men siktelsen mot dem er opprettholdt. Deres nå fire måneder gamle sønn er tatt hånd om av barnevernet.

Hundene mistenkt
Ifølge Ekstrabladet kan det imidlertid ikke utelukkes at det er parets to kamphunder, på 25 og 39 kilo, som har forårsaket bruddene.

9. juli kom paret til sykhus med babyen der det rakst ble konstatert brudd på en arm. 14. juli ble saken anmeldt av Aalborg kommune etter mistanke om at den lille gutten var blitt utsatt for vold. Videre undersøkelser fra Retsmedicinsk Institut i begynnelsen av september førte til at foreldrene ble pågrepet.

I mellomtiden har babyen vært sammen med foreldrene sine, under streng overvåking på en institusjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media