Speilglatte veier over store deler av landet - 14 biler i massekollisjon på E18

Politiet i Follo og Vegtrafikksentralen vurderer å sperre E6.

E6: Trafikkulykke på E6 mellom Ås og Son. I store deler av landet har underkjølt regn ført til trafikkuhell med mange involverte biler tirsdag ettermiddag. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix
E6: Trafikkulykke på E6 mellom Ås og Son. I store deler av landet har underkjølt regn ført til trafikkuhell med mange involverte biler tirsdag ettermiddag. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du bilder/video ? Tips oss på 2400@db.no

(Dagbladet): SISTE: Politiet i Follo opplyser at de hittil i dag har fått inn melding om 15 trafikkulykker på E6.

Nå vurderer de å sperre strekningen.

«Politipatruljer forsøker holde hastighet nede på E6 mens vi og VTS vurderer å sperre E6 helt - evt sløsingen for å minske fart.»

- Det er ikke tatt noen ny vurdering ennå. Situasjonen har stabilisert seg litt. Politiet i Follo har holdt igjen noe av trafikken, og det virker som om det har roet seg litt basert på antall meldinger som har kommet inn, opplyser Rune Walstrøm, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Øst, til Dagbladet, klokka 17.40.

Han oppfordrer folk til å kjøre forsiktig.

I Agder melder politiet at en buss kjørte av veien ved Birkenes like før klokka 17.30. Fem til seks barn og sjåfør skal ha befunnet seg i bussen, men ingen skal være skadd.

- I Østfold er det foreløpig varmegrader, men det vil fryse på her og, så det gjenstår å se hvordan det blir hos oss. Vi har hatt fire trafikkuhell, uten personskade. To i Moss og to i Rakkestad-regionen, sier operasjonsleder Paul Horne til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer