Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sperrer av park etter mistanke om russevoldtekt

Jente (17) ringte lensmannen i Førde i morges. Mann i 20-årene i avhør.

 AVSPERRET:  Politiet har sperret av utstillingsplassen i Førde siden klokka 07 i morges etter at ei 17 år gammel jente anmeldte voldtekt under en russefest i natt. FOTO: ALF VIDAR SNELAND.
AVSPERRET: Politiet har sperret av utstillingsplassen i Førde siden klokka 07 i morges etter at ei 17 år gammel jente anmeldte voldtekt under en russefest i natt. FOTO: ALF VIDAR SNELAND. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Sogn og Fjordane har sperret av en festplass for russen i Førde sentrum siden 07-tiden i morges etter at ei 17 år gammel jente ringte politiet i grålysningen.

- Vi har ennå ikke kunnet fastslått hva som har skjedd, men våre folk tolket jenta slik at det er satt i gang etterforskning for seksuelt overgrep eller voldtekt, sier lensmann Jan Erik Tvinde i Førde til Dagbladet.

Lensmannen er svært tilbakeholden med opplysninger, og sier at politiet vil komme med ny informasjon ved 12-tiden i dag.

Anholdt på stedet Lensmann Tvinde sier at politiet anholdt en mann tidlig i 20-årene like etter at de rykket ut.

- Han sitter her til avhør, og er foreløpig ikke siktet, sier lensmannen til Dagbladet.

Han vil foreløpig ikke opplyse om jenta eller mannen som sitter i avhør er russ.

Politibetjent Simon Haveland bekrefter at jenta som ringte politiet, er russ.

- Russ og andre - Det har skjedd noe mellom russ og noen andre, mer kan jeg ikke si foreløpig, opplyser politibetjenten til firda.no.

Det er klart at russen har festet på Utsillingsplassen i Førde i natt, og fire timer etter at etterforskningen ble innledet, står fortsatt flere russebusser på innsiden av politisperringene.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media