Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sperret inne og mishandlet

TROMSØ (Dagbladet): I to timer ble en Senja-mann midt i 20-åra grovt mishandlet og holdt innesperret i en båt. Han ble kuttet opp i ansiktet med en glohet kniv og slått, sparket og truet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til i går pågrep politiet to menn som i avhør tilsto ugjerningen. En av dem vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag, den andre ble løslatt.

Senja-mannen ble så sterkt skamfert i ansiktet at han må gjennomgå operasjoner ved Regionsykehuset i Tromsø.
Lensmann Arnold Nilsen i Berg og Torsken sier at mannen er sterkt fysisk og psykisk medtatt etter påkjenningen om bord i båten.

De to siktede har forklart at de ble provosert av fornærmede. Alle tre deltok på samme fest, men det er uklart hva som direkte var årsaken til konfrontasjonen.

- Uansett er det overhodet ikke samsvar mellom den påståtte provokasjonen og den grove mishandlingen av tredjemann, sier lensmannen.

- Både den fysiske ugjerningen og den psykiske belastningen ved å bli utsatt for vold og trusler når du ikke kan flykte, er alvorlig, sier Arnold Nilsen til Dagbladet.

Mannen som ble mishandlet kjente ikke de to andre fra før.

Sterkt medtatt klarte han å rømme da nok en person kom om bord i båten 1. nyttårsdag.
En av de siktede er en gammel kjenning av politiet med flere voldssaker på rullebladet, den andre er ustraffet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!