Sperret kvartal

Brann i et bilverksted førte til at et kvartal ble sperret av på Vålerenga i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Politiet tok ingen sjanser da det i formiddag begynte å brenne i et bilverksted som ligger i den gamle trehusbebyggelse på Vålerenga i Oslo.

Brannen oppsto da en ansatt i verksted jobbet med et sveiseapparat og det tok fyr i noe brennbart materiale.

- Den ansatte klarte å bære ut noen gassflasker og annet brennbart materiale før ilden spredte seg og han selv ble brannskadd, sier politiførstebetjent Anette Gultvedt til Dagbladet.no.

Eksplosjonsfare

Brannvesenet tok ingen sjanser og rykket ut med fem biler da brannmeldingen kom inn. Et helt kvartal i Vålerenggata og Ingeborgsgate ble sperret av. En barnehage lå innenfor sperringene og barna måtte holde seg innendørs mens det brant.

Det var fire gassflasker på verkstedet. To av dem var fulle og på grunn av den intenste varmen fra brannen ble flaskene kjølt ned av brannvesenet fordi man fryktet en eksplosjon.

Den ansatte som ble skadd i brannen ble kjørt til Aker sykehus i Oslo for behandling. Brannen er nå slukket og de beboerne som ble bedt om å forlate leilighetene sine har fått komme inn igjen.

EKSPLOSJONSFARE:</B> Varmen var intens og faren for eksplosjon var tilstede. Derfor pøste brannfolkene på med vann for å redusere eksplosjonsfaren.
UNDERHOLDNING: </B>Det var dramatisk en stund, men de små barna i barnehagen fikk noe å snakke om da gata utenfor vinduet ble fylt opp av brann- og politifolk.