Spesialenheten kobles inn etter at MC-fører døde etter ulykke

47-åring døde av skadene da han kjørte inn i et busskur i Stavanger. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spesialenheten skal undersøke hva som skjedde da en motorsykkel dundret inn i et busskur i Stavanger fredag kveld. 47-åringen døde av skadene.

– Enheten vil iverksette etterforskning for å finne ut hva som har skjedd og hva som var politiets rolle her, sier politiadvokat Ketil Remman i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Ulykken skjedde ved Shell-stasjonen på Åsen i Stavanger klokka 19 fredag kveld. Lørdag morgen kom meldingen om at mannen er død.

– Politiet var under utrykning på vei til Storhaug. På vei over Åsen havnet politiet bak en motorsykkel. MC-føreren stakk plutselig av, og det ble stor avstand mellom motorsykkelen og politibilen, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Egil Karlsen, til avisen.

Den 47 år gamle motorsyklisten mistet kontrollen og krysset hele veibanen før han kjørte inn i skuret som ble fullstendig knust. Han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus hvor han senere døde.

Ulykken skjedde i en 40-sone, men politiet vil foreløpig ikke uttale seg om farten 47-åringen holdt over sletta på Åsen.

(NTB)