Spice Girls til Norge i februar

GRANADA (Dagbladet): Først i dag vil Spice Girls røpe datoen for sin verdensturné, men som første avis kan Dagbladet avsløre at de britiske popjentene kommer til Norge 25. februar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De fem jentene vil etter all sannsynlighet opptre i Oslo Spektrum, bare tre dager etter at Spice Girls starter verdensturneen i København.

Møter fans

I kveld møter Spice Girls fans og presse fra hele verden på det store slottet Alhambra i Granada. Her vil de foruten å fortelle om verdensturneen, få overrakt plater i forskjellig valør fra en rekke land. Marte Ingvildsdatter Jervan fra Larvik representerer Norge, og vil overlevere dobbel platina fra de titusener som har kjøpt debutalbumet "Spice".

Jentene kommer direkte fra forberedelser til den forestående verdensturneen.

Har kjøpt slott

Det er på den franske riveria, nærmere bestemt i Juan-les-Pins utenfor Cannes, Spice Girls holder til foran bandets aller første turné. Her har de også kjøpt seg et torneroseliknende slott - med alle fasiliteter. Mulighetene for å ta imot både venner og kjærester er i aller høyeste grad til stede.

Men Victoria, Mel B, Mel C, Geri og Emma hadde håpet at både deres nye hjem og stadionen der de øver, La Palestre, skulle forbli hemmelig, men slik gikk det ikke. Franske skolejenter står hver dag utenfor arenaen - i håp om å få et lite glimt av sine idoler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer