Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Spice Girls verre enn Frankenstein

- Vi skapte et frankensteinmonster, sier mannen bak Spice Girls, Bob Herbert. Han ville sparke et av medlemmene i gruppa før suksessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Herbert sier til Rolling Stone Magazine at han har forsøkt å overtale de andre Spice-jentene til å kvitte seg med det talentløse medlemmet, men han nekter å si hvem han mener.

- Den minst talentløse er alltid den farligste personen i en gruppe, sier Herbert.

Det var Herbert som sammen med sønnen Chris skapte Spice Girls i 1994. Seks hundre jenter troppet opp på audition, og fem ble plukket ut, med sex appeal som eneste kriterium. Etter hvert kjøpte jentene ut Herbert fra kontrakten, angivelig for en femsifret sum.

Herbert har fått en rettskjennelse på at han aldri skal uttale seg offentlig om tida som Spice-manager, men han uttaler likevel til Rolling Stone Magazine at den jenta han hadde tenkt å kvitte seg med skjønte at jobben var i fare og overtalte de andre jentene til å sparke ham.

Herbert mener at Mel C, også kalt Sporty Spice, uten tvil er det mest talentfulle medlemmet av Spice Girls.

- Hun vil bli den som får en solokarriere, spår han. Om Geri, eller Ginger Spice, uttaler Herbert at hun er rapperen i gruppa.

- Det holder henne i hvert fall fra å synge, sier den tidligere Spice Girls-manageren tørt.