Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spice Girls vil feriere i Norge

GRANADA (Dagbladet): Emma, Mel B, Mel C, Geri og Victoria i Spice Girls ønsker å tilbringe noen dager i Norge når de er på turné. - Vi har tre dager fri etter Oslo-konserten, og vi vil gjerne bruke disse dagene i Norge, sier Mel B.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I februar neste år starter Spice Girls sin verdensturné. Den starter i København 19. februar, og fortsetter med Stockholm (21.2.) og Helsinki (23.2.), før Oslo Spektrum står for tur 25. februar.

Liker Norge

Deretter har de fri i tre dager før neste stopp på turneen. Og disse dagene kan krydderjentene altså tenke seg å bruke i Norge.

- Vi var i Norge en tur i fjor høst, og vi liker landet. Men jeg har ikke tenkt å gå på ski når vi er der, betror Mel B oss.

Dagbladet snakket med henne etter at gårsdagens pressekonferanse var avsluttet.

Pressekonferansen på slottet Alhambra i Granada i Spania var for øvrig en selsom og flau opplevelse.

50-årige pressefolk kom med ekteskapstilbud, og Spice Girls-jentene kvitterte med å skråle i munnen på hverandre, rekke tunge eller blunke med øynene.

200 frammøtte pressefolk ble fortalt at alt er bare positivt og spennende rundt Spice Girls: Den nye plata er helt enorm - og filmen, ja, den er den beste som er laget i hele verden.

Ekteskapstilbud

Og så røpet de hemmeligheten bak suksessen:

- Det er fordi vi er venner - og støtter hverandre, fortalte Mel B, mens Emma blunket med øynene og Geri rakte tunge.

Seansen på Alhambra kulminerte med at en fransk journalist, iført alpelue, kom med ekteskapstilbud til Geri. Da grep den britiske Virgin-sjefen inn, og avrundet seansen med å overrekke en minneplate for hele 18 millioner solgte Spice-skiver på verdensbasis.

Billettene til Oslo-konserten legges ut for salg 11. oktober.