Spiddet av autovern, brakk armen

Bilen krasjet akkurat der autovernet ikke var skikkelig festet. - Han må ha hatt englevakt på høyt plan.

FLAKS: Sjåføren av denne bilen endte opp med en brukket arm etter at autovernet spiddet kupeen i bilen hans. Foto: Daniel Melve Kvarme/Avisa-Hordaland
FLAKS: Sjåføren av denne bilen endte opp med en brukket arm etter at autovernet spiddet kupeen i bilen hans. Foto: Daniel Melve Kvarme/Avisa-Hordaland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Bare ren flaks gjorde at sjåføren i denne bilen kom fra ulykka med livet i behold. I utgangspunktet hadde han nemlig ikke særlig flaks.

Han havnet i en trafikkulykke akkurat der autovernet ikke var ordentlig sikret. Dermed kunne bilen tre seg på autovernet og den kraftige stålbjelken gikk rett gjennom kupeen på bilen.

- Dette er helt utrolig, men slik går det heldigvis av og til. Han må ha hatt englevakt på høyt plan. Det må ha vært et kunststykke av en manøver, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Bolter borteHan forteller at det har vært en overlapp på rundt to meter i autovernet, men at overlappet ikke har vært festet som vanlig med åtte bolter. Det er usikkert om boltene var borte eller om de løsnet i sammenstøtet med bilen.

Sammenstøtet mellom to biler skjedde på Skulestadmo i Hordaland i 16.30-tida i går ettermiddag. Etter at bilene først hadde truffet hverandre, skar den sølvgrå VW Pasaten over mot autovernet og ble spiddet. Til tross for dramatikken ble personskadene minimale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer