USA

Spiddet av strandparasoll

En kvinne var på stranda i Sør-Carolina i USA onsdag denne uka, da hun ble spiddet av en strandparasoll.

STRANDPARASOLL: En kvinne ble drept av en strandparasoll i USA denne uka. Illustrasjonsfoto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock
STRANDPARASOLL: En kvinne ble drept av en strandparasoll i USA denne uka. Illustrasjonsfoto: Nicolas Economou/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Parasollen skal ha blåst ut av festet, og traff kvinnen i brystet.

Det skriver britiske The Guardian.

Den 63 år gamle kvinnen var på stranda Garden City Beach i Sør-Carolina, og hendelsen fant sted rundt lunsjtider onsdag. Det skal rettsmedisiner i Horry kommune, Tamara Willard, ha fortalt flere medier.

Det skal ha blitt gjennomført livreddende førstehjelp fram til nødetatene kom til stedet, og fraktet henne til sykehus.

Kvinnen ble erklært død på sykehus rundt en time etter.

TABBE: Influenser Khloë Terae faller på rumpa på feria i Ibiza i Spania. Video: Khloë Terae Vis mer

- Sender varme tanker

En strandbar i området, Scotty's Beach Bar, skriver på Facebook at de sørger over tapet over det de omtaler som en nær venn og varmhjertet lokal innbygger.

- Noen ting vil vi aldri forstå, men vi kan med sikkerhet si at ingen har noe stygt å si om denne kvinnen. Å være så snill som hun var, dag inn og dag ut, burde være et mål for alle, skriver de, etterfulgt av et hjerte.

De sender samtidig varme tanker til avdødes ektemann, og sier at de vil fortsette å be for familien.

STORM: Et klipp av britiske turister vekker oppsikt etter de stormer ett basseng i Tenerife for å sikre seg seg solsenger. Video: Kameraone Vis mer

Vil gjennomgå sikkerhetsregler

Den amerikanske produktsikkerhetskommisjonen forklarer ifølge The Guardian at strandparasoller har en spiss ende som skal gjøre det lettere å sette dem ned i sanden, og at vinden lett blåser dem av gårde hvis de ikke er festet ordentlig.

De anslår at rundt 3000 mennesker blir skadd av slike parasoller hvert år.

Tim Kaine og Mark Warner, senatorer i Virginia, skal ha spurt sikkerhetskommisjonen om å gjennomgå sikkerhetsregler for strandparasoller, og å starte en sikkerhetskampanje i 2016, etter at en kvinne fra Virginia ble drept av en parasoll.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer