Spikret mann fast i bordplate

Tre menn fra Vestfold er varetektsfengslet mistenkt for å ha mishandlet en fjerde mann i Vestfold i helgen. Det skal dreie seg om et narkooppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De tre er siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter og frihetsberøvelse, opplyser politiadvokat Aud Sønderland i Vestfold politidistrikt til NTB.

Alle tre siktede er i 20-årene og kjenninger av politiet. De ble pågrepet søndag. Mishandlingen skal ha skjedd lørdag. Offeret skal da ha blitt kidnappet først til en bolig i Sandefjord og videre til en hytte.

- De skal ha brukt kniv, slått og sparket offeret både i ansiktet og på kroppen. Etterpå skal de ha lagt hendene hans på et bord og banket spiker gjennom begge hendene hans. I tillegg skal de ha stukket en sprøyte som trolig inneholder narkotiske stoffer i armen hans, sier Sønderland.

To av de tre siktede ble varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll. Den første uken må de sitte i isolasjon. Den tredje siktede er varetektsfengslet for to uker med brev- og besøkskontroll.

Politiet tror etterforskningen kan lede til flere pågripelser og er derfor interessert i kontakt med folk som kan ha sett noe spesielt i området rundt Krokenveien og Signes vei i Sandefjord lørdag ettermiddag og kveld.

(NTB)