Spiller på gata for Frelsesarmeen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Følg med i Dagbladet for å få vite hvor og når artistene spiller Morten Harket, Lars Lillo Stenberg, CC Cowboys, Di derre, Hellbillies, Steinar Albrigtsen, Penthouse Playboys, Brettville, Tre Små Kinesere, Vamp, Kåre & The Cavemen, Abrakadavra, Anne Grete Preus og D.D.E har én ting felles: De har alle sagt ja til å være med på Dagbladets serie «Julemusikantene» i desember. Alle inntekter går til Frelsesarmeen. Snakk om jippi! Første artist ut er Lars Lillo Stenberg, kanskje sammen med Young Neils, på Arcaden kjøpesenter i Stavanger i morgen klokka 14.30. «Julemusikantene» er en videreføring av Dagbladets serie «Gatemusikanter» i fjor sommer. Også da stilte kremen av norske artister opp og spilte gratis til inntekt for et veldedig formål, dengang Annette Thommessens minnefond. Det innbrakte 40 000 kroner. I år satser vi på at summen skal bli minst fordoblet. Akustisk Kort fortalt er opplegget at artistene spiller en akustisk konsert på en snau times tid, utendørs. Dagbladet har inngått et samarbeid med Frelsesarmeen, noe som medfører at armeens svarte gryte vil være det stedet hvor publikum skal putte sine kroner og øre. Hvis kulda setter inn, trekkes artistene inn på nærmeste store kjøpesenter, dette vil vi i så fall opplyse om på forhånd. Følg med i avisen som tar Jesus på alvor og som forbeholder seg retten til å forandre på tidspunkter hvis det av praktiske årsaker blir nødvendig. Byråkratiet lenge leve. Mest Oslo De aller fleste artistene befinner seg i Oslo-området i den aktuelle treukersperioden «Julemusikantene» skal i aksjon. Derfor vil de fleste konsertene finne sted enten på Egertorget, utenfor Stortinget eller på Aker brygge. Men, tre konserter er booket inn utenfor hovedstaden: Lars Lillo i Stavanger, Vamp i Haugesund og Hellbillies i Trondheim. OBS, OBS: Går du glipp av et akustisk møte med en artist, men likevel vil være med på å støtte prosjekt «Julemusikantene», er det fullt mulig. Da setter du inn penger på dette kontonummeret: 1607.40.79397. Denne kontoen disponeres kun av Dagbladets økonomiavdeling inntil sluttsummen skal overrekkes Frelsesarmeen. Du behøver med andre ord ikke være redd for at krøllalfa-mannen reiser til Bali.

I STAVANGER: Lars Lillo Stenberg åpner «Julemusikant»-serien i dag klokka 14.30 i Stavanger, Arcaden kjøpesenter. Vær der!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer