Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Spiller på sex og kropp

De nye kvinnelige popstjernene minner om pornostjerner, men selv hevder de at de aldri har hatt sex. Attpåtil hevder de silikoninfiserte popidolene at de er kristne. Dagbladet møtte Jessica Simpson (20) som vil ta opp kampen om tronen som pop-prinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britney Spears (18), Christina Aguilera (19) og Jessica Simpson (20) topper hitlistene verden over. De spiller åpenlyst på sex og kropp, og hevder at de er kristne. I videoene åler de seg rundt stønnende og halvnakne. Aguilera og Spears har dessuten «korrigert» puppene med silikon, og Jessica hevder hardnakket at hun er jomfru og at det vil hun forbli til hun gifter seg.

-Viktig å være sexy

Dagbladet møtte det nye skuddet på hitlistene, Jessica Simpson, i Oslo i går ettermiddag, som nå er aktuell med albumet «Sweet Kisses» . Hun synes det er kult at hun selv og hennes unge kollegaer - og venner - topper hitlistene.

I motsetning til mange popkollegaer innrømmer hun at det er viktig å være pen, snill og sexy i popbransjen - og at det har hjulpet hennes karriere.

-Det er litt trist å si det, men det er svært viktig. Å være en ung dame betyr at du føler at du må trene hele tida, spise lite og sørge for at du ser godt ut. Det gjelder jo ikke bare for meg som er artist. Sånn er det for alle unge damer. Vi vil se bra ut, alle sammen. Det er bra for meg at jeg ser bra ut på bilder - og at kroppen min ikke flyter ut.

Familiebedrift

-Hvordan vil du selge deg selv?

-Gi mye positiv energi, og synge om «love». Det er det viktige for meg, sier Simpson. Hun har en fortid som gospel-sanger og slo igjennom som 12-åring på The New Mickey Mouse Club på Disney Channel, akkurat som Britney Spears og Christina Aguilera. I dag er hun omgitt av en hærskare mennesker som skal sørge for at hun blir en ny millionselger. Pappa Joe er hennes manager, mamma Tina stylist og søsteren Ashlee er med på promoturneen som danser.

- De er farlige forbilder
- De er farlige forbilder Vis mer

-Det er fint å vite at det sitter hundrevis av folk i mange land og jobber for å få ansiktet mitt på førstesider rundt omkring.

-Hvordan ble imagen skapt?

-Imagen min er meg selv, som person. Ikke en celebritet som henger rundt på en scene eller i ei avis med andre. Det er viktig å være seg selv. Positiv og morsom. Jeg har på meg de klærne jeg selv vil.

-Hva er viktig for deg i musikken?

-Det må være litt sjel i den, men ikke nødvendigvis. Det kan være en helt grei historie om en fyr som du synes er søt.

Film neste

I USA kjenner alle meg, men jeg mister ikke meg selv som person. sier Jessica, som selvsagt har neste skritt i karrieren klart for seg: Foruten ny plate til høsten, vil hun være med i film.

tommy.fossum@dagbladet.no

LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Hvem er den nye pop-prinsessen her? Er det Christina Aguilera (t.v.), Britney Spears (t.h.) eller Jessica Simpson (under)?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling