- Spillerne er sendt tilbake til start, eller muligens enda lenger tilbake

Det som så ut som en fredsprosess har nå rykket tilbake til start. Ikke overraskende, men lurt, mener Nord-Korea-kjennere.

STATSLEDERE: Det er knyttet stor spenning til det kommende møtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Foto: NTB scanpix
STATSLEDERE: Det er knyttet stor spenning til det kommende møtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Måneder med Trumps Twitter-angrep mot «rakettmannen» Kim Jong-un, Kims rakettoppskytinger og atomprøvesprengninger og trusler fra begge parter om «gjensidig utslettelse», sikret at det ble satt nye kulderekorder for det allerede iskalde diplomatiske forholdet mellom USA og Nord-Korea i 2017.

Men etter at Kim Jong-un plutselig åpnet opp for samtaler og møter i sin nyttårstale, og som følge av et intensivt diplomatisk arbeid fra alle parter i den pågående krisa, har man de siste månedene snakket om den mulige slutten på en lang konflikt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer